Beste Ton,

wij hebben de mail gelezen en gaan akkoord met de inhoud hiervan.

Aanmelden wil ik graag de partners van de muziekanten. te weten : Janny verhagen, Angelique Duffhues, Hilde van der Steen, Jolanda Romme ( mocht deze komen dan komt ze met 3 kinderen) en Jolanda van Zandvoort.

Wat betreft het promotiemateriaal heb ik een vraag of er reeds een flyer beschikbaar is die wij op facebook kunnen plaatsen en/of jullie misschien ook een link hebben die ik op de website aan onze ticketverkoop kan hangen i.p.v. een e-mailadres en gsm nummer. Dit zou iets makkelijker promoten op de website zijn voor ons om onze leden direct door te schakelen naar de kassa en kaartverkoop.

Ik verneem graag jullie reactie

Groetjes Jolanda Reuser namens the Blue Moon Rockers

Geen categorie

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *