vooraf afrekenen kan wel maar dan moeten jullie ze weer terugbetalen als ze niet verzilverd worden. dat is dan ook weer lastig of niet?

Groetjes Jolanda

> Op 30 sep. 2019 om 18:07 heeft Mitzi Massink het volgende geschreven:
>
> Goedemiddag Jolanda,
>
> Ik zal de tekst meenemen op de website en kijken of ik hier ook een facebookbericht aan kan wijden. Wat betreft de winactie, het handigst is dat jullie deze kaarten al voorafgaand aan het evenement afrekenen. Wij leggen deze dan klaar bij de kassa en kunnen de winnaars onder vermelding van hun naar deze ophalen bij de Theaterkassa.
>
> Met vriendelijke groet,
> Mitzi Massink
>
> —–Oorspronkelijk bericht—–
> Van: info@thebluemoonrockers.nl
> Verzonden: vrijdag 27 september 2019 14:41
> Aan: Mitzi Massink
> Onderwerp: Re: vrije kaarten.
>
>
>
> Groetjes Jolanda
>
>> Op 27 sep. 2019 om 14:24 heeft “info@thebluemoonrockers.nl” het volgende geschreven:
>>
>> Goedemiddag Mitzi,
>>
>> Daar ben ik weer met een paar vraagjes.
>> Allereerst wil ik vragen of het mogelijk is dat jullie een door ons geschreven stukje met foto kunnen plaatsen op jullie facebookpagina of website? ik zal deze in een bijlage meesturen. vraag 2: Wij willen op facebook een like en deel actie doen waarin 5 gratis entreekaarten te winnen zijn. nu is mijn vraag of wij met de prijswinnaars af kunnen spreken dat ze dmv het laten zien van een legitimatiebewijs aan de kassa hun prijs kunnen verzilveren en gratis naar binnen kunnen. Wij zullen jullie dan op de avond zelf een paar uur voor aanvang bij jullie bekend maken wie die prijswinnaars zijn en als de prijzen zijn geïnd deze met jullie afrekenen.
>> Ik hoor graag van je of dit allemaal mogelijk is
>>
>> Groetjes Jolanda
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>

Geen categorie

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *