Hallo Mitzi,
Ik vind dit wel raar want wij doen een winactie met 5 vrijkaarten die zaterdagavond aan de kassa verzilverd worden maar als deze winnaars in de voorverkoop al kaarten gekocht hebben dan moeten wij deze wel weer aan hun terug betalen dus dan kost ons dat dubbel geld en dat is niet de bedoeling. Loed heeft bij jullie al geld afgegeven voor 5 kaarten maar dan willen wij graag dat die dan gereserveerd worden ipv gekocht. dan reken ik van dat geld wat Loed betaald heeft bij jullie later op de avond die 5 kaarten wel af want anders wordt het voor de band wel een hele dure bedoeling

Groetjes Jolanda

> Op 1 okt. 2019 om 14:44 heeft Mitzi Massink het volgende geschreven:
>
> Hallo Jolanda,
>
> Onderstaand bericht begrijp ik niet helemaal. Als jullie kaarten afnemen om deze weg te geven via een winactie, kun je deze niet meer op de dag zelf terug geven. Kaarten kunnen tot 3 dagen voorafgaand aan een evenement of voorstelling worden teruggegeven, echter worden er dan wel 2 euro per kaart aan administratiekosten in rekening gebracht.
>
> Ik hoop dat ik je hier voldoende mee heb geïnformeerd.
>
> Met vriendelijke groet,
> Mitzi Massink
>
> —–Oorspronkelijk bericht—–
> Van: info@thebluemoonrockers.nl
> Verzonden: maandag 30 september 2019 19:17
> Aan: Mitzi Massink
> Onderwerp: Re: vrije kaarten.
>
> vooraf afrekenen kan wel maar dan moeten jullie ze weer terugbetalen als ze niet verzilverd worden. dat is dan ook weer lastig of niet?
>
> Groetjes Jolanda
>
>> Op 30 sep. 2019 om 18:07 heeft Mitzi Massink het volgende geschreven:
>>
>> Goedemiddag Jolanda,
>>
>> Ik zal de tekst meenemen op de website en kijken of ik hier ook een facebookbericht aan kan wijden. Wat betreft de winactie, het handigst is dat jullie deze kaarten al voorafgaand aan het evenement afrekenen. Wij leggen deze dan klaar bij de kassa en kunnen de winnaars onder vermelding van hun naar deze ophalen bij de Theaterkassa.
>>
>> Met vriendelijke groet,
>> Mitzi Massink
>>
>> —–Oorspronkelijk bericht—–
>> Van: info@thebluemoonrockers.nl
>> Verzonden: vrijdag 27 september 2019 14:41
>> Aan: Mitzi Massink
>> Onderwerp: Re: vrije kaarten.
>>
>>
>>
>> Groetjes Jolanda
>>
>>>> Op 27 sep. 2019 om 14:24 heeft “info@thebluemoonrockers.nl” het volgende geschreven:
>>>
>>> Goedemiddag Mitzi,
>>>
>>> Daar ben ik weer met een paar vraagjes.
>>> Allereerst wil ik vragen of het mogelijk is dat jullie een door ons geschreven stukje met foto kunnen plaatsen op jullie facebookpagina of website? ik zal deze in een bijlage meesturen. vraag 2: Wij willen op facebook een like en deel actie doen waarin 5 gratis entreekaarten te winnen zijn. nu is mijn vraag of wij met de prijswinnaars af kunnen spreken dat ze dmv het laten zien van een legitimatiebewijs aan de kassa hun prijs kunnen verzilveren en gratis naar binnen kunnen. Wij zullen jullie dan op de avond zelf een paar uur voor aanvang bij jullie bekend maken wie die prijswinnaars zijn en als de prijzen zijn geïnd deze met jullie afrekenen.
>>> Ik hoor graag van je of dit allemaal mogelijk is
>>>
>>> Groetjes Jolanda
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>

Geen categorie

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *